Entreprenad och entreprenörer i Sorsele

Entreprenad i Sorsele

I staden Sorsele finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sorsele som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Sorsele.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sorsele som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sorsele - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sorsele nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sorsele

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sorsele vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Marcus Maskinservice AB
Ringv. 26
924 32 SORSELE


Svappavaara Entreprenad, AB
Gustavsberg 25
924 94 SORSELE


Information om staden Sorsele

Sorsele (sydsamiska Suarsa, umesamiska Suorssá)[2] är en tätort och centralort i Sorsele kommun. Genom Sorsele flyter den ännu oreglerade Vindelälven. Varje år, vanligtvis tredje helgen i juli, anordnas Holmen Gungar på näset.

Areal: 182,07 hektar
Antal invånare: 1277, år 2010

Priser för entreprenad i Sorsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sorsele varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sorsele och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sorsele.

Här hittar du mer information om staden Sorsele.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sorsele som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.