Entreprenad och entreprenörer i Sävar

Entreprenad i Sävar

I staden Sävar finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sävar som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Sävar.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sävar som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sävar - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sävar nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sävar

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sävar vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

City Schakt i Norr AB
Ostnäs Strandv. 5
918 32 Sävar


Säfstensgräv AB
Sportlovsv. 3
918 32 Sävar


Larssons Entreprenad I Umeå AB
Förrådsv. 2
918 31 SÄVAR


Information om staden Sävar

Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Areal: 244,52 hektar
Antal invånare: 2670, år 2010

Priser för entreprenad i Sävar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sävar varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sävar och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sävar.

Här hittar du mer information om staden Sävar.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sävar som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.