Entreprenad och entreprenörer i Obbola

Entreprenad i Obbola

I staden Obbola finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Obbola som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Obbola.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Obbola som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Obbola - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Obbola nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Obbola

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Obbola vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Framells Maskin AB
Lövholmen 22
913 42 Obbola


Holmgrens Entreprenad AB
S. Obbolav. 96
913 42 Obbola


Christer Jacobsson Trading & Entreprenad
Lilltuvan 17
913 42 Obbola


Information om staden Obbola

Obbola är en tätort i Umeå kommun och en av kommunens äldsta byar. Orten är belägen på Obbolaön i Umeälvens utlopp, där älven delar sig i Västerfjärden och Österfjärden. Orten är känd för sin sulfatmassafabrik som idag heter SCA Obbola.

Areal: 256,08 hektar
Antal invånare: 2197, år 2010

Priser för entreprenad i Obbola

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Obbola varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Obbola och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Obbola.

Här hittar du mer information om staden Obbola.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Obbola som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.