Entreprenad och entreprenörer i Dorotea

Entreprenad i Dorotea

I staden Dorotea finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Dorotea som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Västerbotten som ligger i närheten av Dorotea.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Dorotea som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Dorotea - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Dorotea nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Dorotea

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Dorotea vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lappland Network Service AB
Parkv. 8
917 31 DOROTEA


Dorotea Mekaniska AB
Ö. Polarv. 10
917 32 Dorotea


Doromodulen
Storg. 61
917 32 Dorotea


Larssons Entreprenad Och Maskinuthyrning I Dorotea AB
Storg. 17
917 31 DOROTEA


Information om staden Dorotea

Dorotea (sydsamiska: Döörte) är en tätort i Lappland och centralort i Dorotea kommun i Västerbottens län. Orten ligger vid Europaväg E45 och Inlandsbanan, 17 mil nordost om Östersund. Doroteas näringsliv består idag exempelvis av företag som SoliferPolar AB, Svenska Tält, Dorotea Mekaniska och Datakompisen.

Areal: 233,91 hektar
Antal invånare: 1543, år 2010

Priser för entreprenad i Dorotea

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Dorotea varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Dorotea och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Dorotea.

Här hittar du mer information om staden Dorotea.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Dorotea som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Västerbotten.