Entreprenad och entreprenörer i Deje

Entreprenad i Deje

I staden Deje finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Deje som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Värmland som ligger i närheten av Deje.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Deje som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Deje - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Deje nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Deje

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Deje vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Johnnys Gräv i Deje AB
Mogrensv. 3
669 31 DEJE


Fax Entreprenad AB
Solhemsv. 14
669 30 Deje


Patrik Malmqvist Entreprenad
Mohagsg. 19
669 30 Deje


Stab Kraft & Entreprenad, AB
Jeriko 2
669 91 DEJE


Olsäter Biobränsle
Edeby 34
669 92 Deje


Svernemo Entreprenad AB
Olsäter Bäckaholm
669 92 Deje


Information om staden Deje

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Areal: 365,54 hektar
Antal invånare: 2742, år 2010

Priser för entreprenad i Deje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Deje varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Deje och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Deje.

Här hittar du mer information om staden Deje.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Deje som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Värmland.