Entreprenad och entreprenörer i Vattholma

Entreprenad i Vattholma

I staden Vattholma finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Vattholma som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Vattholma.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Vattholma som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Vattholma - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Vattholma nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Vattholma

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Vattholma vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Östra Aros Entreprenad AB
Gruvfogdev. 34
743 50 VATTHOLMA


Martinssons Åkeri AB Mats
Karskulla 54
743 93 Vattholma


Information om staden Vattholma

Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Areal: 116,09 hektar
Antal invånare: 1427, år 2010

Priser för entreprenad i Vattholma

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Vattholma varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Vattholma och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Vattholma.

Här hittar du mer information om staden Vattholma.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Vattholma som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.