Entreprenad och entreprenörer i Uppsala

Entreprenad i Uppsala

I staden Uppsala finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 17 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Uppsala som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Uppsala.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Uppsala som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Uppsala - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Uppsala nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Uppsala

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Uppsala vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Svista Gräv AB
Bälinge-svista Yttergärdet
755 93 UPPSALA


STEAB, Schakt & Transport- entreprenader i Uppsala AB
Faxan
755 96 Uppsala


Upplands Schakt Ekonomisk Förening
Timmermansg. 18
753 33 UPPSALA


Last & Planering Rail LPR AB
Libro Ringv. 63
752 28 Uppsala


U M A-Undermarksarbeten
Hållnäsg. 9
752 28 Uppsala


Transschakt
Sågarg. 16
753 18 Uppsala


BHMAB Hägglunds Maskiner
Högsta 29
755 93 UPPSALA


KJ:s Maskiner AB
Västerberga 156
755 96 Uppsala


Energigrävarna i Uppland AB
Börje-ströja 126
755 92 Uppsala


Staffare AB
Danmarksg. 55
753 23 Uppsala


Binab Entreprenad AB
Artillerig. 26
752 37 Uppsala


Ågren Schakt AB, Nicklas
Rabeniusv. 17
756 55 Uppsala


Ivarsson Entreprenad AB, Tomas
Västersta 59
755 96 Uppsala


Blomdins Schakt AB
Svartbäcksg. 110 C
753 35 UPPSALA


Richards Reservdelar AB
Östunag. 7
753 23 Uppsala


Maskinservice AB / Agro Maskin i Uppsala AB
Danmarksg. 55
753 23 Uppsala


Ferm Schakt, Hans
Salabacksg. 72
754 32 UPPSALA


Information om staden Uppsala

Uppsala (äldre stavning Upsala) är en tätort i Uppland, centralort i Uppsala kommun och residensstad för Uppsala län. Den är Sveriges fjärde största tätort. Sedan 1164 är Uppsala kyrkligt centrum i Sverige i och med dess ärkebiskopssäte inom Svenska kyrkan.

Areal: 48,77 km2
Antal invånare: 140454, år 2010

Priser för entreprenad i Uppsala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Uppsala varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Uppsala och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Uppsala.

Här hittar du mer information om staden Uppsala.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Uppsala som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.