Entreprenad och entreprenörer i Skyttorp

Entreprenad i Skyttorp

I staden Skyttorp finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Skyttorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Skyttorp.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Skyttorp som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Skyttorp - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Skyttorp nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Skyttorp

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Skyttorp vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Örkälla Bygg AB
Örkälla 47
743 94 SKYTTORP


Peter Martinsson Entreprenad AB
Tensta-knivsta 83
743 94 SKYTTORP


Information om staden Skyttorp

Skyttorp är en tätort längs ostkustbanan, 30 km norr om Uppsala längs väg 290 mot Österbybruk, i norra delen av Uppsala kommun. Namnet Skyttorp härrör troligen från 1600-talet då en person som kallades "Mats Skytt" var anställd som jägare vid Salsta.

Areal: 88,98 hektar
Antal invånare: 666, år 2010

Priser för entreprenad i Skyttorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Skyttorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Skyttorp och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Skyttorp.

Här hittar du mer information om staden Skyttorp.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Skyttorp som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.