Entreprenad och entreprenörer i Östervåla

Entreprenad i Östervåla

I staden Östervåla finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Östervåla som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Uppsala som ligger i närheten av Östervåla.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Östervåla som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Östervåla - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Östervåla nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Östervåla

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Östervåla vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Rck Invest AB
Bagare Bertils g. 2
740 46 ÖSTERVÅLA


Terribärgarn
Lindsbro 303
740 46 ÖSTERVÅLA


Svingbolsta Lantbruk & Entreprenad
Uppsalav. 25
740 46 ÖSTERVÅLA


Rickards Entreprenad & Fordon
Sillebo 104
740 46 ÖSTERVÅLA


Lövlunda Entreprenad AB
Sillebo 104 Lövlunda
740 46 ÖSTERVÅLA


Sjöbloms Entreprenad AB
08 - 512 400 01Information om staden Östervåla

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Areal: 182,63 hektar
Antal invånare: 1595, år 2010

Priser för entreprenad i Östervåla

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Östervåla varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Östervåla och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Östervåla.

Här hittar du mer information om staden Östervåla.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Östervåla som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Uppsala.