Entreprenad och entreprenörer i Stockholm

Entreprenad i Stockholm

I staden Stockholm finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Stockholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Stockholm.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Stockholm som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Stockholm - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Stockholm nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Stockholm

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Stockholm vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

E D A B Edström Maskin & Svets AB
Melodislingan 18
115 51 STOCKHOLM


Information om staden Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Areal: 381,63 km2
Antal invånare: 1 372 565, år 2010

Priser för entreprenad i Stockholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Stockholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Stockholm och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Stockholm.

Här hittar du mer information om staden Stockholm.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Stockholm som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.