Entreprenad och entreprenörer i Sollentuna

Entreprenad i Sollentuna

I staden Sollentuna finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 18 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sollentuna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Sollentuna.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sollentuna som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sollentuna - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sollentuna nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sollentuna

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sollentuna vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Dywidag Sverige, AB
Sjöängsv. 7
192 72 Sollentuna


Turebergs Transport AB
Kappetorpsv. 1
192 77 SOLLENTUNA


M.K Trädgård AB
Kyrkv. 1 H
192 72 Sollentuna


Turebergs Recycling AB
08 - 410 516 80Hanssons Schakt & Rivning AB
Ljungv. 12 A
191 41 SOLLENTUNA


Svan-Jan AB
N. Kolonnv. 16
191 46 Sollentuna


Potentia Bygg AB
Steglitsv. 55
192 55 SOLLENTUNA


Sulmeisters Entreprenad AB
Svalgången 3
191 41 SOLLENTUNA


ATA Bygg- och Markprodukter AB
Staffans v. 7
192 78 Sollentuna


B. Sandström Förvaltning AB
Vinterv. 1
192 70 Sollentuna


Gröna Lyft Entreprenad, AB
Curmans v. 35
192 79 SOLLENTUNA


Exencotech AB
Djupdalsv. 7
192 51 SOLLENTUNA


STEELWRIST AB
Bäckv. 18
192 54 Sollentuna


Mac Freeze AB
Åkeribacken 16
191 49 SOLLENTUNA


Swerus Trade AB
Djupdalsv. 7
192 51 SOLLENTUNA


Väringe Bygg & Montage AB
Väringev. 3 B
192 48 SOLLENTUNA


Dendan AB
Stupv. 51
191 42 Sollentuna


EMS Group
Bergkällav. 33
192 79 SOLLENTUNA


Information om staden Sollentuna

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Areal: 55,83 km2
Antal invånare: 70 251, år 2015

Priser för entreprenad i Sollentuna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sollentuna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sollentuna och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sollentuna.

Här hittar du mer information om staden Sollentuna.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sollentuna som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.