Entreprenad och entreprenörer i Södertälje

Entreprenad i Södertälje

I staden Södertälje finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Södertälje som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Södertälje.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Södertälje som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Södertälje - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Södertälje nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Södertälje

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Södertälje vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Peab
Brunnsängsv. 20
152 42 SÖDERTÄLJE


Pettersson Gräv & Schakt, Anders
Huginv. 4
151 60 Södertälje


Greens Anläggnings AB
Långängsv. 4
152 57 SÖDERTÄLJE


Städbolaget SKIAB
Birkav. 21
152 41 Södertälje


Adecco Sweden AB
Storg. 1
151 72 SÖDERTÄLJE


Torparens Entreprenad AB
Solbacken 1
152 95 SÖDERTÄLJE


Byggkontakten Hans Olsson
Beckasinv. 16
152 54 Södertälje


Iklj Import
Robert Anbergs v. 13
151 51 Södertälje


Information om staden Södertälje

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun. Första gången Södertälje omnämndes i de historiska källorna var år 1070 av Adam av Bremen då han i sitt verk Gesta Hammaburgensis Ecclesiae pontificum omnämner platsen i en beskrivning av vägen mellan Skara och Birka.

Areal: 2 584,45 hektar
Antal invånare: 64 619, år 2010

Priser för entreprenad i Södertälje

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Södertälje varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Södertälje och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Södertälje.

Här hittar du mer information om staden Södertälje.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Södertälje som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.