Entreprenad och entreprenörer i Skarpnäck

Entreprenad i Skarpnäck

I staden Skarpnäck finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Skarpnäck som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Skarpnäck.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Skarpnäck som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Skarpnäck - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Skarpnäck nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Skarpnäck

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Skarpnäck vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

VENTprojekt AB
Fraktflygarg. 5
128 30 Skarpnäck


Förskolan Tornado 28
Pilotg. 28
128 32 Skarpnäck


Veckholms Plåt och Entreprenad AB
Skarpnäcksv. 69
128 38 Skarpnäck


Ekram Entreprenad & Lagerservice AB
Lugna g. 28
128 38 Skarpnäck


WJJ Entreprenad AB
Vildapelvägen 36
128 38 Skarpnäck


Real Teknik & Entreprenad AB
Glidflyktsg. 6
128 33 SKARPNÄCK


June Entreprenad
Luftskeppsg. 5
128 32 Skarpnäck


Information om staden Skarpnäck

Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Areal: 283 hektar
Antal invånare: 11086, år 2010

Priser för entreprenad i Skarpnäck

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Skarpnäck varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Skarpnäck och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Skarpnäck.

Här hittar du mer information om staden Skarpnäck.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Skarpnäck som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.