Entreprenad och entreprenörer i Ösmo

Entreprenad i Ösmo

I staden Ösmo finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Ösmo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Ösmo.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Ösmo som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Ösmo - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Ösmo nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Ösmo

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Ösmo vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bladhs Sprängservice
Ängsv. 11
148 30 ösmo


Bygg Sören
Måsv. 6
148 34 ösmo


Pentka Demolition AB
Snorresv. 10
148 33 ÖSMO


Alex Skogsservice AB
Älby 32
148 91 ÖSMO


Ösmo Entreprenad AB
Strömstarev. 9
148 34 ösmo


Psp Entreprenad
Ogesta Gård 11
148 91 ÖSMO


Patrik Norman Entreprenad AB
Djursnäs Allé 42
148 92 ösmo


No 71 Entreprenad
Skogsv. 6
148 30 ösmo


Karlssons Åkeri & Entreprenad AB
Soludden 16
148 92 ösmo


Jursta Såg & Entreprenad KB
Jursta 22
148 91 ÖSMO


H. Wallins Bygg & Entreprenad Service
Skivlingsv. 6
148 91 ÖSMO


Hc-Konsult & Entreprenad
Situna Byv. 10
148 91 ÖSMO


Information om staden Ösmo

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Areal: 219,37 hektar
Antal invånare: 3911, år 2010

Priser för entreprenad i Ösmo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Ösmo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Ösmo och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Ösmo.

Här hittar du mer information om staden Ösmo.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Ösmo som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.