Entreprenad och entreprenörer i Nacka

Entreprenad i Nacka

I staden Nacka finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Nacka som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Nacka.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Nacka som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Nacka - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Nacka nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Nacka

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Nacka vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Perfecta AB
Fannys v. 5
131 54 Nacka


Nockeby Parkett & Entreprenad AB
Sickla Allé 9
131 65 Nacka


Atlas Copco Construction Technique Scandinavia (Dynapac)
Sickla Industriv. 19
131 54 Nacka


Mces AB
Järnvägsg. 36
131 54 Nacka


Dahlmark Entreprenad AB
Sickla Allé 9
131 65 Nacka


Information om staden Nacka

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Areal: 100 km2
Antal invånare: 33 057, år 2010

Priser för entreprenad i Nacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Nacka varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Nacka och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Nacka.

Här hittar du mer information om staden Nacka.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Nacka som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.