Entreprenad och entreprenörer i Kungsängen

Entreprenad i Kungsängen

I staden Kungsängen finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 16 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kungsängen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Kungsängen.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kungsängen som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kungsängen - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kungsängen nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kungsängen

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kungsängen vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

WilleCenter i Stockholm AB
Kraftv. 38
196 37 KUNGSÄNGEN


Kct Produktion AB
Diamantstigen 8
196 33 KUNGSÄNGEN


Pan Trading Machinery AB
Mätarv. 21
196 37 KUNGSÄNGEN


Liebherr - Sverige AB
Effektv. 14
196 37 KUNGSÄNGEN


Upplands-Bro Schakt AB
Vickbergahöjden 3
196 93 KUNGSÄNGEN


J W:s Grävtjänst
Rådjursv. 33
196 31 KUNGSÄNGEN


Tkw Trading AB
Kungsv. 6 B
196 41 Kungsängen


Cbi Stockholm AB
Kraftv. 38
196 37 KUNGSÄNGEN


Norrabygg & Fastighet HB
Klosterv. 19
196 31 KUNGSÄNGEN


Dj Entreprenad
Tvärflöjtstigen 24
196 37 KUNGSÄNGEN


Christer Edlind Entreprenad AB
Enstav. 11
196 93 KUNGSÄNGEN


Jinex Entreprenad & Förvaltning AB
076 - 943 44 88Allbygg Entreprenad Stor Stockholm AB
Österv. 66
196 30 Kungsängen


Mikael Sandström Entreprenad AB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGEN


Thanings Entreprenad, Fredrik
Länsmans v. 4
196 34 Kungsängen


G. Sundell Entreprenad AB
Aspviksv. 2
196 93 KUNGSÄNGEN


Information om staden Kungsängen

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Areal: 362,57 hektar
Antal invånare: 9 382, år 2010

Priser för entreprenad i Kungsängen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kungsängen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kungsängen och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kungsängen.

Här hittar du mer information om staden Kungsängen.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kungsängen som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.