Entreprenad och entreprenörer i Kista

Entreprenad i Kista

I staden Kista finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Kista som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Kista.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Kista som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Kista - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Kista nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Kista

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Kista vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Torpheimer I Stockholm AB
Isafjordsg. 22 A
164 40 KISTA


ONE Nordic
Torshamnsg. 39 A
164 40 KISTA


ONE Nordic
Finlandsg. 22 A
164 74 Kista


Placera Personal AB
Kista Science Tower
164 53 KISTA


Adecco Sweden AB
Kistagången 16
164 40 KISTA


Obededom HB
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


Clean Snabben Väst AB
Hillerödsgränd 3
164 46 KISTA


Sthlm Enter Service AB
Österög. 1
164 40 KISTA


JH Mark Entreprenad i Stockholm AB
Torshamnsg. 30 D
164 40 KISTA


Nordena Entreprenad AB
Kista Allév. 33
164 55 KISTA


Jocke Lilja Bygg & Entreprenad AB
Österög. 1
164 40 KISTA


Franq Entreprenad AB
Tavastehusg. 19
164 79 KISTA


Millroth Och Malmberg Multimotion AB
Hanstavägen 80
164 55 KISTA


Pkm Entreprenad
Oslog. 13
164 31 KISTA


Kista Byggpartner & Entreprenad AB
Århusg. 233
164 45 Kista


Information om staden Kista

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Areal: 414 hektar
Antal invånare: 12 027, år 2014

Priser för entreprenad i Kista

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Kista varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Kista och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Kista.

Här hittar du mer information om staden Kista.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Kista som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.