Entreprenad och entreprenörer i Farsta

Entreprenad i Farsta

I staden Farsta finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 14 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Farsta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Farsta.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Farsta som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Farsta - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Farsta nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Farsta

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Farsta vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Ssmg Entreprenad HB
Nykroppag. 8
123 32 Farsta


Birka Riv och Fasad AB
Forshagag. 58
123 31 FARSTA


Swegroup All Service AB
Stadsbudsv. 3
123 54 Farsta


Canriva HB
073 - 417 71 62Farsta Bygg AB
Värmlandsv. 145
123 48 FARSTA


Ansveamåleri
Storforsplan 5
123 47 Farsta


A.M Bygg & Takbolaget I Sthlm AB
Sjöskumsv. 10
123 57 FARSTA


Camfes AB
Hauptv. 77
123 58 Farsta


Familjebilcenter i Stockholm AB
Molkomsbacken 28
123 33 FARSTA


Silfverhuths Bygg & Entreprenad AB
Brattforsg. 2
123 50 Farsta


Alltransport & Entreprenad I Stockholm
Dansbanev. 2
123 52 Farsta


Linderoth Entreprenad AB
Albatrossv. 7
123 52 Farsta


Newind Entreprenad AB
Lysviksg. 34
123 42 FARSTA


Peter Sjölund Bygg & Entreprenad AB
Vipv. 2
123 52 Farsta


Information om staden Farsta

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Areal: 237 hektar
Antal invånare: 12 673 , år 2012

Priser för entreprenad i Farsta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Farsta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Farsta och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Farsta.

Här hittar du mer information om staden Farsta.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Farsta som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.