Entreprenad och entreprenörer i Djurhamn

Entreprenad i Djurhamn

I staden Djurhamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Djurhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Djurhamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Djurhamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Djurhamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Djurhamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Djurhamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Djurhamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Djurö Grävmaskiner AB
Kallmossevägen 3
139 74 DJURHAMN


Törnkvist Åkeri AB
Bystigen 5
139 73 Djurhamn


Konsult Hgs Lilja
Djurdalsv. 1
139 72 DJURHAMN


Vindö Gräv & Transport
Sanduddens v. 15
139 73 Djurhamn


Djurö Grävmaskiner AB
Kallmossevägen 3
139 74 DJURHAMN


P.T.C.J Hall Bygg Entreprenad AB
Tomta Allé 7
139 75 Djurhamn


Arne Antonsson Entreprenad
Lidv. 5
139 73 Djurhamn


Rc.Valls Entreprenad AB
Hovnorsv. 10
139 72 DJURHAMN


Sah Entreprenad AB
Magasinv. 18
139 73 Djurhamn


Information om staden Djurhamn

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Areal: 92,37 hektar
Antal invånare: 967, år 2010

Priser för entreprenad i Djurhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Djurhamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Djurhamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Djurhamn.

Här hittar du mer information om staden Djurhamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Djurhamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.