Entreprenad och entreprenörer i Bergshamra

Entreprenad i Bergshamra

I staden Bergshamra finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Bergshamra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Bergshamra.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Bergshamra som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Bergshamra - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Bergshamra nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Bergshamra

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Bergshamra vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Maskinkonsult Per Lingberth
Helgövägen 38
761 12 BERGSHAMRA


Timmy Goldrings Entreprenad
Stockbyvägen
760 10 Bergshamra


Bröderna Erikssons Entreprenad på Singö AB
Lillsjövägen 38
761 12 BERGSHAMRA


Tsg Entreprenad AB
Söderskogen 7
761 11 Bergshamra


Jarkimo Entreprenad AB
Svensboda
Bergshamra


Information om staden Bergshamra

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Areal: 160 ha
Antal invånare: 749, år 2010

Priser för entreprenad i Bergshamra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Bergshamra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Bergshamra och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Bergshamra.

Här hittar du mer information om staden Bergshamra.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Bergshamra som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.