Entreprenad och entreprenörer i Älta

Entreprenad i Älta

I staden Älta finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Älta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Stockholm som ligger i närheten av Älta.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Älta som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Älta - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Älta nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Älta

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Älta vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Calles Golv & Entreprenad
Lönnv. 3
138 35 älta


Sören Forslund Entreprenad AB
Nyv. 36
138 34 ÄLTA


Lasses Teleservice & Entreprenad
Oxelv. 35
138 31 älta


Wm Entreprenad HB
Hämplingev. 40
138 37 älta


Colik Entreprenad
Oxelv. 19
138 31 älta


Rcg Entreprenad AB
Slätv. 16
138 34 ÄLTA


N Johansson Entreprenad AB
Lovisedalsv. 60
138 36 ÄLTA


Information om staden Älta

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Areal: 331,75 hektar
Antal invånare: 9989, år 2010

Priser för entreprenad i Älta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Älta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Älta och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Älta.

Här hittar du mer information om staden Älta.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Älta som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Stockholm.