Entreprenad och entreprenörer i Strängnäs

Entreprenad i Strängnäs

I staden Strängnäs finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 13 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Strängnäs som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Strängnäs.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Strängnäs som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Strängnäs - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Strängnäs nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Strängnäs

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Strängnäs vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Malmby Lantbruk AB
Åby gård
645 94 STRÄNGNÄS


Milmac Sweden AB
Fogdö Solö
645 92 STRÄNGNÄS


Strängnäs Grävtjänst AB
Kriken Lundbyhed
645 94 STRÄNGNÄS


m4 gruppen AB
Lärlingsv. 9
645 41 STRÄNGNÄS


Rejlers Energiprojekt AB
Mariefredsv. 42
645 41 STRÄNGNÄS


57:Ans Bygg & Plåt Teknik AB
Stavberg 1
645 91 Strängnäs


Anl Maskin AB
Malmby Lilla Lundby
645 94 STRÄNGNÄS


Promix Equipment & Automation Paw AB
Nordfeldts v. 9
645 51 Strängnäs


Strängnäs Byggkraft AB
Norrängsv. 21
645 93 Strängnäs


Strängnäs Grävtjänst AB
Kriken Lundbyhed
645 94 STRÄNGNÄS


Solö Entreprenad AB
Fogdö Solö
645 92 STRÄNGNÄS


Entreprenadmaskiner i Strängnäs AB
St. Gölkärr
645 91 Strängnäs


Anl Maskin AB
Körsbärshagen
645 91 Strängnäs


Information om staden Strängnäs

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Areal: 653,10 hektar
Antal invånare: 12856, år 2010

Priser för entreprenad i Strängnäs

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Strängnäs varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Strängnäs och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Strängnäs.

Här hittar du mer information om staden Strängnäs.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Strängnäs som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Södermanland.