Entreprenad och entreprenörer i Stallarholmen

Entreprenad i Stallarholmen

I staden Stallarholmen finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Stallarholmen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Stallarholmen.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Stallarholmen som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Stallarholmen - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Stallarholmen nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Stallarholmen

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Stallarholmen vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Vannesta Entreprenad AB
Vannestav. 3 A
645 61 Stallarholmen


Skäggesta Gård & Maskin
Rönnbacken
645 97 STALLARHOLMEN


Mogges Entreprenad
Östav. 13
645 62 STALLARHOLMEN


Information om staden Stallarholmen

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Areal: 195,17 hektar
Antal invånare: 1623, år 2010

Priser för entreprenad i Stallarholmen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Stallarholmen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Stallarholmen och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Stallarholmen.

Här hittar du mer information om staden Stallarholmen.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Stallarholmen som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Södermanland.