Entreprenad och entreprenörer i Katrineholm

Entreprenad i Katrineholm

I staden Katrineholm finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Katrineholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Södermanland som ligger i närheten av Katrineholm.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Katrineholm som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Katrineholm - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Katrineholm nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Katrineholm

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Katrineholm vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Boda Gräv & Markservice
Boda 7
641 96 Katrineholm


Jockes Kompaktmaskiner
Forssjö Björnkälla
641 93 KATRINEHOLM


VESAM AB
Sågareg. 1
641 33 KATRINEHOLM


m4 gruppen AB
Mejerig. 13
641 39 KATRINEHOLM


VMP Group
Fredsg. 17
641 30 Katrineholm


Ulf A Gräv O Markarbeten AB
Forsabro Kärrsäter
641 91 KATRINEHOLM


KA:s Grävtjänst i Bettna AB
Tallåsv. 22
641 34 Katrineholm


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Sörmlands Maskinservice
Videv. 6
641 49 Katrineholm


Bullervalla AB
Kärrsätter Bullervalla
641 93 KATRINEHOLM


Valla Entreprenad
Jungfrug. 4 C
641 31 KATRINEHOLM


Information om staden Katrineholm

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Areal: 1 146,25 hektar
Antal invånare: 21993, år 2010

Priser för entreprenad i Katrineholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Katrineholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Katrineholm och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Katrineholm.

Här hittar du mer information om staden Katrineholm.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Katrineholm som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Södermanland.