Entreprenad och entreprenörer i Skivarp

Entreprenad i Skivarp

I staden Skivarp finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Skivarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Skivarp.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Skivarp som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Skivarp - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Skivarp nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Skivarp

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Skivarp vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Landsvägenkonsult AB
Ö. Vemmenhög 348
274 54 Skivarp


Alltech i Trelleborg
Ölöv 113
274 54 Skivarp


Hortevall - Gräv & Materialhantering
Dybäck 4177
274 54 Skivarp


Ölövs gräv & allservice AB
Almaröd 1167
274 54 Skivarp


Information om staden Skivarp

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Areal: 125,92 hektar
Antal invånare: 1257, år 2010

Priser för entreprenad i Skivarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Skivarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Skivarp och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Skivarp.

Här hittar du mer information om staden Skivarp.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Skivarp som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.