Entreprenad och entreprenörer i Påarp

Entreprenad i Påarp

I staden Påarp finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Påarp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Påarp.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Påarp som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Påarp - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Påarp nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Påarp

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Påarp vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Håltagarna Söder AB
Maskinistg. 3 B
253 51 PÅARP


Täta Tak Entreprenad AB
Maskinistg. 14
253 51 PÅARP


Nigo Maskin AB
Mellanmossev. 67
253 53 PÅARP


Information om staden Påarp

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Areal: 159,70 hektar
Antal invånare: 2789, år 2010

Priser för entreprenad i Påarp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Påarp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Påarp och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Påarp.

Här hittar du mer information om staden Påarp.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Påarp som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.