Entreprenad och entreprenörer i Osby

Entreprenad i Osby

I staden Osby finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Osby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Osby.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Osby som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Osby - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Osby nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Osby

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Osby vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Marklunden AB
Aron Nils v. 6
283 32 OSBY


Osby Grus- o. Schakt
Parkg. 24
283 31 Osby


Information om staden Osby

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Areal: 826,82 hektar
Antal invånare: 7157, år 2010

Priser för entreprenad i Osby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Osby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Osby och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Osby.

Här hittar du mer information om staden Osby.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Osby som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.