Entreprenad och entreprenörer i Önnestad

Entreprenad i Önnestad

I staden Önnestad finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Önnestad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Önnestad.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Önnestad som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Önnestad - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Önnestad nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Önnestad

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Önnestad vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Fegelstorps Lantbruks HB
Västra Bockebäcksvägen 68 -26
291 93 önnestad


Information om staden Önnestad

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Areal: 176,89 hektar
Antal invånare: 1378, år 2010

Priser för entreprenad i Önnestad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Önnestad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Önnestad och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Önnestad.

Här hittar du mer information om staden Önnestad.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Önnestad som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.