Entreprenad och entreprenörer i Limhamn

Entreprenad i Limhamn

I staden Limhamn finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Limhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Limhamn.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Limhamn som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Limhamn - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Limhamn nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Limhamn

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Limhamn vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bobcat-Örestad - The Charon Co AB
Sundholmsg. 40
216 41 Limhamn


Malmö Håltagning AB
Limhamnsgårdens Allé 23
216 16 Limhamn


Wressmarks Åkeri & Entreprenad AB
V. Kalkbrottsgränd 17 C
216 12 Limhamn


Ekroths Entreprenad AB
Gunnarstorpsg. 23
216 22 LIMHAMN


JWJ Byggnation
Bockg. 37
216 14 Limhamn


Eurocon Equipment C.S
Skräddareg. 10
216 18 Limhamn


Arbetskraft Öresund AB
Schaktugnsg. 6
216 16 Limhamn


Bjurnemaskiner
Limhamnsv. 88
216 18 Limhamn


Information om staden Limhamn

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Areal: 102 hektar
Antal invånare: 5674, år 2010

Priser för entreprenad i Limhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Limhamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Limhamn och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Limhamn.

Här hittar du mer information om staden Limhamn.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Limhamn som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.