Entreprenad och entreprenörer i Lerberget

Entreprenad i Lerberget

I staden Lerberget finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Lerberget som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Lerberget.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Lerberget som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Lerberget - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Lerberget nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Lerberget

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Lerberget vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Anders Jähnkes Entreprenad
Skördev. 81
263 54 Lerberget


Information om staden Lerberget

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Areal:
Antal invånare: 2700, år 2010

Priser för entreprenad i Lerberget

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Lerberget varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Lerberget och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Lerberget.

Här hittar du mer information om staden Lerberget.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Lerberget som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.