Entreprenad och entreprenörer i Höör

Entreprenad i Höör

I staden Höör finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Höör som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Höör.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Höör som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Höör - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Höör nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Höör

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Höör vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

SMTI - Svensk Metallteknik
Bruksv. 13
243 35 HÖÖR


V A Gruppen AB
Pumpv. 13
243 93 HÖÖR


Aman-Bygg
Sjötorpsv. 5
243 35 HÖÖR


Mn Entreprenad
Ormanäs 278
243 91 HÖÖR


Mark & Trädgård Entreprenad HB
Bruksv. 13 C
243 35 HÖÖR


Xkx Entreprenad AB
Snogeröd Isakstorp 638
243 95 HÖÖR


P Lundgrens Entreprenad I Höör
Fädriftsv. 219
243 94 Höör


Cmg Entreprenad AB
Videgränd 5
243 32 Höör


MilAB Mikael Larsson I N.Rörum
Ekg. 8
243 34 Höör


Kanons Entreprenad AB
S. Rörumsv. 3
243 33 HÖÖR


Bladhs Entreprenad
Snogeröd PUGERUPS KVARN 330
243 96 Höör


Lösjö Entreprenad AB
Munkarp 603
243 91 HÖÖR


Information om staden Höör

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Areal: 611,75 hektar
Antal invånare: 7865, år 2010

Priser för entreprenad i Höör

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Höör varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Höör och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Höör.

Här hittar du mer information om staden Höör.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Höör som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.