Entreprenad och entreprenörer i Hammenhög

Entreprenad i Hammenhög

I staden Hammenhög finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Hammenhög som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Hammenhög.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Hammenhög som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Hammenhög - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Hammenhög nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Hammenhög

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Hammenhög vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

T. Bengtssons Schakt & Maskin AB
Mariedalsv. 9
276 50 Hammenhög


Österlentunnan
Vallby 288
276 56 Hammenhög


Antonssons Mark & Entreprenad AB
Vallby 974
276 56 Hammenhög


Åkessons Gräv
Hannas 152
276 55 HAMMENHÖG


Information om staden Hammenhög

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Areal: 104,11 hektar
Antal invånare: 908, år 2010

Priser för entreprenad i Hammenhög

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Hammenhög varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Hammenhög och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Hammenhög.

Här hittar du mer information om staden Hammenhög.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Hammenhög som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.