Entreprenad och entreprenörer i Glimåkra

Entreprenad i Glimåkra

I staden Glimåkra finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Glimåkra som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Glimåkra.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Glimåkra som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Glimåkra - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Glimåkra nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Glimåkra

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Glimåkra vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Glimåkra Entreprenad, AB
Hittarp 2119 A
280 64 GLIMÅKRA


Glimma Grävtjänst AB
Västerg. 6
280 64 GLIMÅKRA


Information om staden Glimåkra

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Areal: 185,68 hektar
Antal invånare: 1386, år 2010

Priser för entreprenad i Glimåkra

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Glimåkra varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Glimåkra och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Glimåkra.

Här hittar du mer information om staden Glimåkra.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Glimåkra som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.