Entreprenad och entreprenörer i Fjälkinge

Entreprenad i Fjälkinge

I staden Fjälkinge finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Fjälkinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Fjälkinge.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Fjälkinge som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Fjälkinge - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Fjälkinge nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Fjälkinge

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Fjälkinge vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Martin Wikdahl Entreprenad & Transport AB
Möllerödsv. 102
290 34 FJÄLKINGE


Thims Brasved
Ö. Ljungbyv. 345
290 34 FJÄLKINGE


NeoS Entreprenad och Service
Nybodalsv. 237 -49
290 34 FJÄLKINGE


P.Olssons I Linderöd AB
Steglitsv. 6
290 34 FJÄLKINGE


Information om staden Fjälkinge

Fjälkinge är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län och kyrkby i Fjälkinge socken, belägen cirka åtta kilometer öster om Kristianstad vid E22:an mellan Kristianstad och Bromölla. Orten är den femte största i Kristianstads kommun. Den östra delen räknas av Statistiska centralbyrån som en separat småort, "Fjälkinge (östra delen)".

Areal: 134,81 hektar
Antal invånare: 1690, år 2010

Priser för entreprenad i Fjälkinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Fjälkinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Fjälkinge och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Fjälkinge.

Här hittar du mer information om staden Fjälkinge.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Fjälkinge som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.