Entreprenad och entreprenörer i Båstad

Entreprenad i Båstad

I staden Båstad finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Båstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Skåne som ligger i närheten av Båstad.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Båstad som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Båstad - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Båstad nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Båstad

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Båstad vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Leffe Gräv
Skrockahögsv. 172
269 93 BÅSTAD


Maskintjänst i Båstad AB
Falkv. 12
269 39 BÅSTAD


Finsbo Entreprenad AB
Stenbrottsv. 12
269 96 Båstad


Hjalmarssons Bygg AB, Berndt
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Kille Entreprenad, AB
Stockabrånev. 180
269 92 Båstad


P A Berntsson Entreprenad AB Pensionsstiftelse
031 - 80 50 60Kalles Smågräv & Entreprenad AB
Jeppas Lellas v. 9
269 93 BÅSTAD


Fast Entreprenad Bygg Montage AB
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


Fast Entreprenad El AB
Hallandsv. 38
269 36 Båstad


AB J. Falk Entreprenad Pensionsstiftelse
031 - 80 50 60Information om staden Båstad

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Areal: 626,62 hektar
Antal invånare: 4961, år 2010

Priser för entreprenad i Båstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Båstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Båstad och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Båstad.

Här hittar du mer information om staden Båstad.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Båstad som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Skåne.