Entreprenad och entreprenörer i Pålsboda

Entreprenad i Pålsboda

I staden Pålsboda finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Pålsboda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Pålsboda.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Pålsboda som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Pålsboda - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Pålsboda nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Pålsboda

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Pålsboda vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Rehnvalls Åkeri, AB
Kärrstugan
697 91 PÅLSBODA


Larsson Mekanisk Verkstad AB, Rolf
Kvarng. 11
697 32 Pålsboda


Stiftelsen Mellansvenska Entreprenad & Bo.Fond
Stensbov. 1
697 91 PÅLSBODA


Mörkasbo Entreprenad AB
Mörkasbo 425
697 91 PÅLSBODA


Information om staden Pålsboda

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Areal: 146,43 hektar
Antal invånare: 1552, år 2010

Priser för entreprenad i Pålsboda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Pålsboda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Pålsboda och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Pålsboda.

Här hittar du mer information om staden Pålsboda.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Pålsboda som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Örebro.