Entreprenad och entreprenörer i Laxå

Entreprenad i Laxå

I staden Laxå finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Laxå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Laxå.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Laxå som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Laxå - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Laxå nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Laxå

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Laxå vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Albins Maskinservice AB
Stavåna
695 91 LAXÅ


Strålins Entreprenad AB
Diktarstigen 5
695 32 Laxå


Hökabergs Gård och Entreprenad
Hökaberg 3
695 91 LAXÅ


Information om staden Laxå

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Areal: 453,58 hektar
Antal invånare: 3064, år 2010

Priser för entreprenad i Laxå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Laxå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Laxå och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Laxå.

Här hittar du mer information om staden Laxå.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Laxå som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Örebro.