Entreprenad och entreprenörer i Hällefors

Entreprenad i Hällefors

I staden Hällefors finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Hällefors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Hällefors.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Hällefors som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Hällefors - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Hällefors nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Hällefors

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Hällefors vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Kjellbergs Logistik & Teknik AB
Saxhyttev. 4
712 34 HÄLLEFORS


Fricweld AB
Industriv. 6
712 30 HÄLLEFORS


Ringmyrs Berg och Maskin HB
Kolarv. 4
712 31 Hällefors


Knuthöjdens Entreprenad, AB
Knuthöjden 13
712 93 Hällefors


Gårvikens Entreprenad
Norrälgen 252
712 93 Hällefors


PMB Entreprenad i Hällefors AB
Norrälgen 209
712 93 Hällefors


L-G Z Måleri O Entreprenad
Grängshyttan 112
712 91 Hällefors


Borrens Hyr & Entreprenad AB
Sör-älgen 322
712 93 Hällefors


Billiga Nilckas
Köpmannav. 4
712 34 HÄLLEFORS


Information om staden Hällefors

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Areal: 633,07 hektar
Antal invånare: 4530, år 2010

Priser för entreprenad i Hällefors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Hällefors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Hällefors och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Hällefors.

Här hittar du mer information om staden Hällefors.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Hällefors som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Örebro.