Entreprenad och entreprenörer i Åtorp

Entreprenad i Åtorp

I staden Åtorp finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Åtorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Åtorp.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Åtorp som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Åtorp - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Åtorp nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Åtorp

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Åtorp vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Palmqvist, Åkeri AB Tage
Källsbo 507
693 94 åtorp


Fröbergs Skog
Åtorp 741
693 94 åtorp


Kaare:s Transport & Entreprenad Åtorp
Långåsen 151
693 94 åtorp


Information om staden Åtorp

Åtorp är en tätort i Degerfors kommun och kyrkbyn i Nysunds socken. Genom det lilla samhället Åtorp rinner Letälven ner mot sjön Skagern. Huvuddelen av tätorten, den del som ligger väster om Letälven, ligger i landskapet Värmland, medan den östra delen ligger i Närke.

Areal: 28,18 hektar
Antal invånare: 212, år 2010

Priser för entreprenad i Åtorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Åtorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Åtorp och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Åtorp.

Här hittar du mer information om staden Åtorp.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Åtorp som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Örebro.