Entreprenad och entreprenörer i Zinkgruvan

Entreprenad i Zinkgruvan

I staden Zinkgruvan finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Zinkgruvan som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Örebro som ligger i närheten av Zinkgruvan.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Zinkgruvan som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Zinkgruvan - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Zinkgruvan nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Zinkgruvan

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Zinkgruvan vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lasse Grävare
Hultafallsv. 16
696 76 ZINKGRUVAN


Porjus Entreprenad AB
Centrumv. 1
696 76 ZINKGRUVAN


Degerfeldts Bygg & Entreprenad
Villav. 44
696 76 ZINKGRUVAN


Information om staden Zinkgruvan

Zinkgruvan är en tätort i Askersunds kommun, Örebro län belägen i östra delen av Hammars socken . Ortens historia är nära knuten till gruvans och byn, liksom gruvan, uppstod på 1800-talet. Zinkgruvan är beläget ovanför en ovanligt zinkrik malmåder, två mil från Askersund.

Areal: 225,33 hektar
Antal invånare: 391, år 2010

Priser för entreprenad i Zinkgruvan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Zinkgruvan varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Zinkgruvan och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Zinkgruvan.

Här hittar du mer information om staden Zinkgruvan.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Zinkgruvan som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Örebro.