Entreprenad och entreprenörer i Sangis

Entreprenad i Sangis

I staden Sangis finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Sangis som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Sangis.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Sangis som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Sangis - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Sangis nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Sangis

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Sangis vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Bodens Entreprenad Aktiebolag
Villav. 37
952 72 Sangis


Information om staden Sangis

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Areal: 247,86 hektar
Antal invånare: 572, år 2010

Priser för entreprenad i Sangis

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Sangis varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Sangis och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Sangis.

Här hittar du mer information om staden Sangis.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Sangis som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.