Entreprenad och entreprenörer i Piteå

Entreprenad i Piteå

I staden Piteå finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Piteå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Piteå.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Piteå som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Piteå - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Piteå nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Piteå

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Piteå vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Mats Granbergs Traktorarbeten AB
Nya Älvv. 371
941 91 Piteå


Storfors Plåtslageri AB
Verkstadsg. 3
941 39 Piteå


T. Bergströms Entreprenad AB
Västerg. 14 A
941 33 Piteå


Hema AB
Blåbärsstigen 53
941 41 PITEÅ


Charlies Entreprenad i Piteå AB
N. Pitholmsv. 190
941 46 Piteå


Piteå Karosseriverkstad AB
Strömnäsg. 17
941 40 Piteå


Västerbottens Skogs Transport
Tallåsg. 15
941 64 Piteå


Karlsson Entreprenad AB, Krister
Svenssons v. 10
944 73 PITEÅ


Peter Erikssons Entreprenad, AB
Strömnäsg. 30
941 40 Piteå


Information om staden Piteå

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Areal: 2 473,64 hektar
Antal invånare: 22913, år 2010

Priser för entreprenad i Piteå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Piteå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Piteå och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Piteå.

Här hittar du mer information om staden Piteå.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Piteå som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.