Entreprenad och entreprenörer i Övertorneå

Entreprenad i Övertorneå

I staden Övertorneå finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Övertorneå som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Övertorneå.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Övertorneå som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Övertorneå - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Övertorneå nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Övertorneå

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Övertorneå vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Fagervalls Skogsmaskiner AB
Aapua 32 A
957 94 övertorneå


Övertorneå Entreprenad AB
Industriv. 3
957 32 övertorneå


Junttis Entreprenad & Timmer AB
Fabriksg. 4
957 32 övertorneå


Anderssons Entreprenad i Övertorneå
Soukolojoki 31
957 92 övertorneå


Tormets AB
Hemv. 15
957 31 ÖVERTORNEÅ


Jan Fors Maskiner Ltd Filial
Rantajärvi 76
957 94 övertorneå


Information om staden Övertorneå

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Areal: 268,68 hektar
Antal invånare: 1912, år 2010

Priser för entreprenad i Övertorneå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Övertorneå varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Övertorneå och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Övertorneå.

Här hittar du mer information om staden Övertorneå.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Övertorneå som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.