Entreprenad och entreprenörer i Norrfjärden

Entreprenad i Norrfjärden

I staden Norrfjärden finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Norrfjärden som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Norrfjärden.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Norrfjärden som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Norrfjärden - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Norrfjärden nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Norrfjärden

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Norrfjärden vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Norrfjärdens Entreprenad, AB
Jönsbyv. 42
945 91 NORRFJÄRDEN


Mlr Entreprenad AB
Porsnästorget 1
945 31 NORRFJÄRDEN


R & K Skrotproffsen HB
Porsnäsv. 34
945 31 NORRFJÄRDEN


Sandbergs Gräv & Schakt AB
Bygelg. 6
945 91 NORRFJÄRDEN


Traktorlast C & L Nillson AB
Tallhedsg. 18
945 32 Norrfjärden


Information om staden Norrfjärden

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Areal: 189,24 hektar
Antal invånare: 1362, år 2010

Priser för entreprenad i Norrfjärden

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Norrfjärden varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Norrfjärden och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Norrfjärden.

Här hittar du mer information om staden Norrfjärden.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Norrfjärden som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.