Entreprenad och entreprenörer i Korpilombolo

Entreprenad i Korpilombolo

I staden Korpilombolo finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Korpilombolo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Korpilombolo.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Korpilombolo som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Korpilombolo - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Korpilombolo nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Korpilombolo

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Korpilombolo vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

T Fagerlönn Entreprenad AB
BERGSVÄGEN 68 68
980 60 Korpilombolo


Korpilombolo Entreprenad AB
Överkalixv. 7
980 60 Korpilombolo


Information om staden Korpilombolo

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Areal: 125,13 hektar
Antal invånare: 529, år 2010

Priser för entreprenad i Korpilombolo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Korpilombolo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Korpilombolo och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Korpilombolo.

Här hittar du mer information om staden Korpilombolo.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Korpilombolo som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.