Entreprenad och entreprenörer i Jokkmokk

Entreprenad i Jokkmokk

I staden Jokkmokk finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Jokkmokk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Jokkmokk.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Jokkmokk som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Jokkmokk - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Jokkmokk nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Jokkmokk

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Jokkmokk vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Granbergs Entreprenad AB
070 - 558 48 77Majtum Entreprenad AB
Majtum
962 99 Jokkmokk


Niza Reklamtryckeriet
Västerg. 32
962 33 Jokkmokk


N Spiks Entreprenad I Jokkmokk AB
Vadarg. 17
962 33 Jokkmokk


Jokkmokks Entreprenad, AB
Storg. 2
962 33 Jokkmokk


Henriksson, Nils AB
Stockg. 31
962 31 Jokkmokk


Jokkmokks Lastbilcentral AB
Industrivägen
962 31 Jokkmokk


Hedins Hjulgrävmaskiner AB
V. Torgg. 12
962 31 Jokkmokk


Isakssons Åkeri AB, Conny & Peter
Talvatisg. 3
962 31 Jokkmokk


Hägglund & Granströms AB
Järnvägsg. 19
962 32 JOKKMOKK


Fjällström Gräv & Schakt KB
Blåbärsstigen 32
962 33 Jokkmokk


Information om staden Jokkmokk

Jokkmokk är centralort i Jokkmokks kommun. Jokkmokk är känt för Jokkmokks marknad, som firade 400-årsjubileum i februari 2005, samt för sin roll som en central samisk samlingsplats. På orten finns bland andra Ájtte, Svenskt fjäll- och samemuseum, Samernas utbildningscentrum samt ett flertal konst- och hantverksbutiker.

Areal: 359,07 hektar
Antal invånare: 2786, år 2010

Priser för entreprenad i Jokkmokk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Jokkmokk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Jokkmokk och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Jokkmokk.

Här hittar du mer information om staden Jokkmokk.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Jokkmokk som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.