Entreprenad och entreprenörer i Harads

Entreprenad i Harads

I staden Harads finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Harads som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Harads.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Harads som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Harads - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Harads nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Harads

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Harads vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Per Holmström Entreprenad AB
Radhusv. 33
960 24 Harads


Harads Jordskogsbruk & Entreprenad
Kamrumv. 34
960 24 Harads


Information om staden Harads

Harads är en tätort i Bodens kommun, och kyrkby i Edefors socken. Harads ligger längs riksväg 97 cirka 45 kilometer nordväst om Boden. Orten har god service med bland annat badhus, bibliotek, apotek, vårdcentral, campingplats, bensinstation, handel och verkstäder.

Areal: 129,33 hektar
Antal invånare: 501, år 2010

Priser för entreprenad i Harads

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Harads varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Harads och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Harads.

Här hittar du mer information om staden Harads.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Harads som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.