Entreprenad och entreprenörer i Glommersträsk

Entreprenad i Glommersträsk

I staden Glommersträsk finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 1 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Glommersträsk som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Glommersträsk.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Glommersträsk som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Glommersträsk - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Glommersträsk nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Glommersträsk

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Glommersträsk vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Nito Last AB
Moräng 309
930 81 Glommersträsk


Information om staden Glommersträsk

Glommersträsk är en tätort i Arvidsjaurs kommun, 45 km sydost om Arvidsjaur. Glommersträsk ligger i Norrbottens län, i landskapet Lappland. Orten, som i folkmun ofta kallas enbart Glommers, firade 250-årsjubileum år 2007. Orten var tidigare ett stationssamhälle vid järnvägen Jörn-Arvidsjaur.

Areal: 152,22 hektar
Antal invånare: 272, år 2010

Priser för entreprenad i Glommersträsk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Glommersträsk varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Glommersträsk och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Glommersträsk.

Här hittar du mer information om staden Glommersträsk.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Glommersträsk som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.