Entreprenad och entreprenörer i Gällivare

Entreprenad i Gällivare

I staden Gällivare finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 19 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Gällivare som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Norrbotten som ligger i närheten av Gällivare.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Gällivare som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Gällivare - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Gällivare nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Gällivare

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Gällivare vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Gällivare Traktor AB
Traktorvägen
982 38 GÄLLIVARE


Lund Åkeri & Entreprenad AB, Göte
Sjötorgsg. 5
982 34 GÄLLIVARE


Nivas Last & Oljetransport AB
Snickarv. 11
982 38 GÄLLIVARE


Jonsson Entreprenad Norrland, AB
Mandolinstigen 20
982 35 Gällivare


Maskintjänst AB
Maskinv. 5
982 38 GÄLLIVARE


Gustav Nilsson Entreprenad AB
Skomakarev. 18
982 38 GÄLLIVARE


Hantverkspärlan
Laestadiusv. 28
982 36 GÄLLIVARE


Näckstams Åkeri & Entreprenad AB
Maskinv. 7
982 38 GÄLLIVARE


Nordic Entreprenad I Gällivare AB
Postg. 1
982 31 Gällivare


Gellivare Last & Entreprenad, Gleab, AB
Norskav. 13
982 36 GÄLLIVARE


Henna Johansson Sport Consulting AB
Vallmov. 2
982 35 Gällivare


K-Å Pittja Ren och Entreprenad
Porjusv. 40
982 39 Gällivare


Wuopios Entreprenad Maskiner AB
Ågatan 10
982 34 GÄLLIVARE


Fastighet & Entreprenad I Gällivare
Porjusv. 152
982 39 Gällivare


Kent Lundberg Entreprenad Fastighet AB
Porjusv. 152
982 39 Gällivare


Steve Tiensuu Entreprenad I Gällivare AB
Sömmerskev. 20
982 38 GÄLLIVARE


Ronalds Entreprenad AB
070 - 600 99 83Svets Entreprenad Konstruktion Awj AB
Transportv. 7
982 38 GÄLLIVARE


Klubbens Entreprenad AB
Storg. 2
982 31 Gällivare


Information om staden Gällivare

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Areal: 747,79 hektar
Antal invånare: 8449, år 2010

Priser för entreprenad i Gällivare

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Gällivare varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Gällivare och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Gällivare.

Här hittar du mer information om staden Gällivare.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Gällivare som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Norrbotten.