Entreprenad och entreprenörer i Lenhovda

Entreprenad i Lenhovda

I staden Lenhovda finns det ett antal olika företag och entreprenörer som bedriver entreprenad att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt entreprenadföretag i Lenhovda som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något företag som jobbar med entreprenad i en annan stad i Kronoberg som ligger i närheten av Lenhovda.
Annons:

Adress, telefonnummer samt länkar till alla entreprenadföretag som finns i Lenhovda som sysslar med olika former av entreprenad hittar du en bit ner på sidan.

De flesta av företagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av entreprenad och har arbetat med flera olika entreprenadformer: totalentreprenad, delad entreprenad samt generalentreprenad för att nämna några. Ibland kan det vara svårt att hitta en bra företag som samtidigt kan anses pålitligt vid entreprenad i Lenhovda - därför rekommenderar vi att du noga undersöker och tar kontakt med flera av företagen nedan. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av konsulterna eller entreprenörerna i Lenhovda nedan bör du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, vilken entreprenadform du vill använda samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Entreprenad i Lenhovda

Nedan hittar du vår lista över alla företag, konsulter och entreprenörer som arbetar med entreprenad i Lenhovda vilka kan hjälpa dig med olika projekt, t.ex. byggprojekt av olika slag.
Annons:

Lindahls Gräv AB, Inge
Järnvägsg. 19
360 73 Lenhovda


Claes Bertilsson Transport AB
Herråkra-hult Norragård 1
360 73 Lenhovda


Eijes Gräv AB
Östraby Dalvik
360 73 Lenhovda


Uppvidinge Lastbilcentral AB
Vagnv. 1
360 73 Lenhovda


Kylleskruvs Entreprenad HB
Kylleskruv 5
360 73 Lenhovda


Åkamåla Entreprenad AB
Björneke Åkamåla 2
360 73 Lenhovda


Byggfirma K-E Stridh AB
Stapelv. 13
360 73 Lenhovda


Information om staden Lenhovda

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Areal: 232,76 hektar
Antal invånare: 1744, år 2010

Priser för entreprenad i Lenhovda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster som erbjuds av konsulter, entreprenörer och företagare i Lenhovda varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som sysslar med entreprenad i Lenhovda och ber om en offert på arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja entreprenör i Lenhovda.

Här hittar du mer information om staden Lenhovda.

Hittar du ingen entreprenör eller konsult i Lenhovda som passar dig? Titta på vidare efter företag inom entreprenad i någon annan del av Kronoberg.